Fellow Reader

Category

Sunday, July 25, 2010

Baru Satu Paper Bhai~~~


Hari ini; Hari Kabut.

Sebab? Start terseksa exam. Siyes kabut. Habes jek exam, ingat nak gie semayang zuhur kat umah junior. Cam biase ah, nek beskal, parking beskal, masuk apartment, tekan lif. Tingkat 6. Ye, tingkat 6. Dalam lif sebuk duk ingat2 soalan-soalan tadi.Ting!Sampai. Kuar lif, then sebab takde mood nak bagi salam, masuk jek ah umah junior. Then masuk2, pelik jap, "eh maira ni dah tukar susunan bilik ke?", then masuk dalam lagi.... Ade pakcik jepun tengah makan!!!! -------- ok2, aku dah salah bilik, se-senyap mungkin aku cabut, nekad tak nak cerite kat sape2, hence aku cerite kat internet...., Kat lif balik, baru aku sedar, aku kuar tyme tingkat 5. Sengal!

Xcukup agik kabut tu. Tambah agik. Dengan perasaan semangat nak stay library, ingat nak gie makan dulu, kat cafe sekolah ah....beriye cakap ngan member jepun, " aku nak gie makan lu ar..."...halfway baru sedar tak bawak beg duit... Fine, balik ah camni...

Nek beskal balik....... then tergerak nak berhenti 7E.. parking beskal bek nye...then turun, and naik balik beskal,;--- kenape?? Sebab aku ingat balik, kan x bawak beg duit tadi!

Sudah2 ar, ni baru satu paper, esok due... tataw pe jadi kan esok?

6 comments:

evearlmine said...

ahah. penah mengalami situasi yg sama. otak mcm x berfungsi je. mmg dlm otak pikir satu je - E.X.A.M. yg lain tu sume die reject tolak tepi. badan bergerak, berfungsi mcm bese sebab mende2 tu dah selalu buat agaknye. kalu x, xtau la. isk2.

well, papepun good luck utk paper2 seterusnye. akak doakan yg terbaik utk sume kouhai yg tgh menduduki kimatsu skg nih. m(_ _)m

adzuan aziz said...

hahahaa.

Gadis.. said...

kau terlalu focus dgn exam nie.. heee.. gud luck k..

::NaS:: said...

hahaha pakcik jepun tu tak perasan ke?
gambare shiken peanut!

taynsabri said...

goodluck pnat! neway, saya dah tuka link tau.
taynnsabri@blogspot.com :)

syafinaghazi said...

kak ruby: hahaha, cam robot, ulang everyday nye stuff kan..

wan: ye , sile gelak =p

gadis: terima kasih~~~

nas: x dowh, aku rase pakcik tu lapaq sangat kot

tayn: baiklah~~~ dah tukarkan dah...